Allt om vattkoppor.

Vattkoppor.org

Integritet - Privacy

 

Vi strävar efter att hålla behovet av lagring av personuppgifter till ett minimum och inte lagra information som inte är nödvändig. Vi använder dock tredjeparts "cookies" som spårar och lagrar trafiken på vår webbplats. Detta används för att spara personlig historik om hur ofta våra webbsidor besöks, hur länge besökare stannar på sidan och annan information som har statistisk nytta. Detta görs för att ge oss data för statistiska ändamål om besök på vår webbplats samt för att förbättra våra användares användarupplevelse på webbplatsen.

 

Om du använder kontaktformuläret på vår webbplats jämställs detta med att skicka ett vanligt e-postmeddelande när det gäller integritet. Meddelandet kan under processen skickas okrypterat till oss och personuppgifter bör därför inte användas i förfrågan av säkerhetsskäl. E-posten sparas så länge det behövs enligt gällande lagstiftning.

 

Vi lämnar inte ut eller säljer personuppgifter till tredje part. Undantag är lagliga krav. Om du undrar om vi har registrerat personuppgifter om dig kan du kontakta oss via kontaktformuläret och begära insyn, samt eventuellt begära radering.

 

Om oss

 

Detta är en webbplats som syftar till att ge så omfattande och bra information som möjligt om allmänna frågor som är relaterade till webbplatsens ämne.

 

Webbplatsen drivs av Nordic Webinvest Ltd, 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ.

 

Förfrågningar skickas genom att använda kontaktformuläret på sidan. Vi tar generellt förbehåll för möjliga fel i artiklarna.

 

Policy för kakor

 

Allmän användning

 

Vi använder kakor, spårningspixlar och relaterade teknologier på vår webbplats. Kakor är små datafiler som serveras av vår plattform och lagras på din enhet. Vår webbplats använder kakor från oss eller tredje parter för olika ändamål, inklusive att betjäna och anpassa webbplatsen. Kakor kan också användas för att spåra hur du använder webbplatsen för att rikta annonser mot dig på andra webbplatser.

 

Tredje parter

 

Vår webbplats använder olika tjänster från tredje part. Genom användning av vår webbplats kan dessa tjänster placera anonyma kakor i besökarens webbläsare och skicka sina egna kakor till besökarens kaksfil. Några av dessa tjänster inkluderar, men är inte begränsade till: Google, Facebook, Twitter, Adroll, MailChimp, Sucuri, Intercom och andra sociala nätverk, reklambyråer, säkerhetsbrandväggar, analysföretag och tjänsteleverantörer. Dessa tjänster kan också samla in och använda anonyma identifierare som IP-adress, HTTP-hänvisning, unik enhetsidentifierare och annan icke-personligt identifierbar information samt serverloggar.

 

Vi använder Google Adsense med personlig anpassning av annonser för annonsering och Google Analytics för analys av besökare på våra webbplatser. Kakor (cookies) används i detta sammanhang, vilka kan användas både för personligt anpassad annonsering och för annonsering som inte är personligt anpassad. Du kan läsa mer om hur Google hanterar denna information genom att följa denna länk.

 

Du kan när som helst ändra dina inställningar för kakor genom att gå in på hänglåssymbolen längst ned i webbplatsens högra hörn och välja "acceptera alla kakor" eller "avvisa alla kakor". Du kan också välja bort kakor i en enskild kategori genom att avmarkera i aktiveringsrutan nedan.

 


Copyright © 2012. All Rights Reserved.